Print this page

Ny web-portal

Ny web Vi träffade Petri Asela som jobbar både i Sverige och Finland med en web-portal som bygger på information om lediga lokaler. Han har besökt Thailand i omgångar och har sett byggboomen breda ut sig. ”Det är inte helt lätt att hitta rätt i utbudsdjungeln”, säger han. Petri har tänkt finna en lösning på problemet och startar en ny web-portal som har namnet homeinthailand.eu.

Att köpa hus eller lägenhet i THAILAND attraherar fler och flera personer varje år. Portalen homeinthailand.eu är en ny renodlad fastighetssajt för köpstarka människor som bor i Norden. Tjänsterna är skräddarsydda för de som förmedlar objekt och andra tjänster i THAILAND.

Homeinthailand.eu har en av Nordens bästa sökmotorer, som snabbt ger en bra överblick över utbudet enligt Petri. Kunder som söker objekt hittar via Quick Search enkelt all information om objekt som är till salu eller uthyrning. Pågående och kommande projekt samt bra information om visningar och mycket mer kommer också att finnas på portalen.

”Vi kommer att inom en nära framtid öppna ett forum på nätet, där köpare kan ställa frågor som uppstår i samband med köp av ett hus eller en lägenhet. Våra samarbetspartner som består av mäklare och jurister besvarar era frågor och leder diskussioner på webben” avslutar han.

Read 16939 times