Randi Irene Losoa

Nordmannen Kurt Svendheim er mannen bak konseptet New Nordic Group som siden 2008 har satset tungt både med luksuriøse og enklere leiligheter for salg og utleie i Jomtien og Pattaya. Nå skal firmaet markere det 50. av de totalt 54 prosjektene som skal bygges, dette ved å bygge slott.

Redaktørens hjørne #40

Jeg har fått i oppdrag, i denne utgaven av Thailandsposten, å avløse «Redaktørens hjørne», så her er jeg. Her sitter jeg på min balkong, i mitt lille «skrivehjørne», i Jomtien, Soi 4, på Stefans Guesthouse. Det er tidlig morgen, dagslyset er i ferd med å demre, fuglene synger, thaiene går til og fra - i ferd med å starte sin arbeidsdag.

Trestammer og krokodiller

Ikke alle liker å se ville dyr i bur, som for eksempel den mektige bengalske tigeren. Likevel vil vi ikke nøle med å anbefale et besøk i Million YearsStone Park.

En dag på stranden

Hva gjør folk på Jomtienstranden og hva skjer der? Og hvem er menneskene som driver de ulike strandsonene?

Kveldsmarkedet i Jomtien

Markedet ble åpnet for et par år siden og befinner seg ved Jomtien Beach Road ved Soi 9 området. Åpningstiden er fra cirka klokken 17-18. Her finner man det meste, riktignok det man også tilbys av selgerne på strendene eller i de ordinære butikkene. Fordelen i mange tilfeller kan være at på markedet fås varene til lavere priser.

Siste del av november og desember har vært smekkfull av sportsaktiviteter i Jomtien. Først startet det med fiskekonkurranse med startpunkt fra stranda. Dette til stor interesse både for turister og thaier. I konkurransen deltok lokale fiskere og båteiere.

Luksuriøse leiligheter

Nordmannen Kurt Svendheim er mannen bak konseptet New Nordic som satser tungt med luksuriøse leiligheter for salg og utleie i Jom- tien og Pattaya. Men også en svenske er involvert her, en svenske som i kjølvannet av New Nordic-utbyggin- gen er engasjert for å stable 100 restauranter på beina.

Finne ro i Ko Si Chang

Den vesle øya med cirka 4500 innbyggere er utrolig sjarmerende. Og hvis man vil kan man her komme tettere inn i det ekte Thailand og dets folk.

Vi besøkte øya for første gang i fjor, da på en dagstur med en gruppe fra Stefans Guesthouse i Jomtien. Og ble av en eller annen grunn tiltrukket av den uten at vi vet hvorfor, derfor forlot vi nyttårsfeiringen i Jomtien, og ble på øya i tre døgn.

Turistlivet i en gate

JOMTIEN: SidegatenSoi 4 i Jomtien haren interessant miks av skandinaver og thailendere. Selvsagt er også andre europeiske land representert, men skandinavene florerer i flertall.

Med Dreamliner til Bangkok

Ja visst møtte vi skepsis fra allmennheten da flyselskapet Norwegians Dreamliner-billetter til Bangkok ble booket sommeren 2013. Medieoppslagene i kjølvannet av Dreamliners «barnesykdommer» som har fulgt i tiden etterpå, gjorde ikke skepsisen mindre.

Page 1 of 2

Antal besökare

I dag1089
Månaden28605
Totalt367775

Google annons

Copyright

Copyright © 2004 - 2019 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework