Bangkok

Baan Emma 21

emma pool

Baan Emma 21 är ett hörnhus i radhuslängan vilket innebär att ni har grannar bara på ena sidan.
Alla fönster och dörrar utom den nya dörren till altanen på baksidan har myggnät. Entrédörren har dessutom en säkerhetsdörr med myggnät vilket gör att man kan ha bara den stängd och låst för att få in luft när nu är ute.

Ett kombinerat kök och allrum ger markplanet en stor öppen yta. Under trappen till övervåningen finns en toalett med tvättmaskin. Utanför köket, på baksidan, finns terrass med nylagt kakelgolv.
Genom entré dörren och dörren till terrassen på baksidan får man en skön genomströmning av luft. Utanför allrummet finns en stor terrass med vy över poolen.De två sovrummen på övervåningen har ny luftkonditionering (2016),  king size sängar, stora garderober och ett gemensamt badrum. Huvudsovrummet har en balkong med poolutsikt.

LARF Co., Ltd. Sköter om Baan Emma. Genom sitt kontor kan de hjälpa er med all sorts service. Från transporter till rabatterade golfbokningar.
Larf erbjuder också skötsel och underhåll av ert hus

Huset är så kallat “freehold” vilket innebär att ni äger huset och betalar en årlig hyra för marken.
Söker du ett hus för uthyrning är det här ett utmärkt objekt

Du kan se fler bilder här
Maila till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information

Read 34 times
Template by JoomlaShine