Bangkok

Baan Emma 14

Emma entre

Baan Emma14 är ett exklusivt hus med vackra möbler från Siam Old Teak. Himmelssängen i huvudsovrummet är handgjord och ritad av husägaren. Fantastiskt detaljarbete.

Alla fönster och dörrar är utrustade med myggnät. Entrédörrarna på fram och baksidan har också myggnätsförsedda säkerhetsdörrar av stål vilket möjliggör att lämna dem öppna för att få ett behagligt genomdrag. Ett luftkonditionerat, kombinerat kök och allrum ger markplanet en stor öppen yta. Köket är fullutrustat för att klara avancerad matlagning.

Under trappen till övervåningen finns en toalett med tvättmaskin. Utanför köket, på baksidan, finns terrass med kakelgolv. Allrummet vetter mot en stor täckt terrass med öppen vy. De två sovrummen på övervåningen är luftkonditionerade med handgjorda designade sängar och garderober. Huvudsovrummet har en balkong med öppen vy.

LARF Co., Ltd. Sköter om Baan Emma. Genom sitt kontor kan de hjälpa er med all sorts service. Från transporter till rabatterade golfbokningar.  Larf erbjuder också skötsel och underhåll av ert hus

Huset är så kallat “freehold” vilket innebär att ni äger huset och betalar en årlig hyra för marken. Många ab möblerna är handgjorda och designade av ägaren. Söker du ett bra hus med exklusiv prägel är det här ett mycket bra alternativ.

Du kan se fler bilder här
Maila till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information

Read 434 times
JSN Ultranet is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework