Ett glatt ansikte

Ett glatt ansikte Ibland överträffar verkligheten film. Om ni som sett filmen Blåsningen erinrar er den scen där Robert Redford träffar Paul Newman för första gången. Herr Newman ligger och sover mellan väggen och sängen efter en hård kväll ute med grabbarna. Han stiger upp säger inte ett ord, går fram till frysen, tar ut ett stort isflak som han slänger i handfatet och hackar sönder. Fyller på med vatten och kör ner huvudet i isvattnet frustande. Just det gjorde han nästan varje dag i sitt liv vare sig han varit ute och slagit runt eller inte. – Det är därför jag ser så ung ut lär han ha sagt i en intervju.

Mår bra i Thailand

Per Knutsen och Paul Newman kanske inte har mycket annat gemensamt förutom isvatten i ansiktet när tillfälle finns. Med en mångsidig bakgrund i norskt arbetsliv och utbildning i formgivning och arkitektur har han lagt grunden för att leva det liv han gör idag. År 2004 kom familjen till Hua Hin och blev ganska omgående med hus. Lika fort gick det att utveckla en livstil med två månader i Norge och två månader i Thailand. I Norge ja, i Thailand nej, isvatten för ansiktstvätt.

Is i locket

Det fick Per att börja tänka och resultatet blev något han döpt till N-ICEFACE. Två fabriker i Lampang tillverkar nu de två komponenter som behövs för produkten. En liten keramikskål för vatten och ett lock av teakträ speciellt utformat för att isen ska fastna. Skålen fylls med vatten, locket läggs på, sedan in i frysen. Där fryser vattnet till is och locket lyfts lite eftersom is tar mer utrymme än vatten. För att få loss isen ur skålen spolas lite varmt eller ljummet vatten på utsidan. Locket är enkelt att greppa och så kan man med försiktiga roterande rörelser massera ansiktet med is.

Många positiva effekter

Behandlingen sätter fart på blodcirkulationen och kylan gör att huden stramas åt. Hudens elasticitet ökar och rynkorna blir färre och mindre när huden återgår till normalläge beroende på den ökade blodcirkulationen. Risken för utslag minskar eftersom porerna stängs och föroreningar stängs ute. Mineralvatten, apelsin- och äppeljuice, grönt te, malda myntablad i vattnet, det finns säkert fler naturpreparat man kan blanda i skålen med vatten för att öka den positiva effekten. Att se frisk och sund ut med hjälp av en 100% naturlig ansiktsbehandling, bättre kan det inte bli. Låt huden i ditt ansikte gå ett träningspass med hjälp av is.

Faktaruta

N-Iceface tillverkas i Thailand för mer information Per Knutsen kan också kontaktas via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. www.123hjemmeside.no/HUDPLEIE-NICEFACE/49065458

Read 21717 times

Antal besökare

I dag227
Månaden20434
Totalt1797847

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework