Power House Gym

Micke Johansson har spenderat en del av sitt liv i Pattaya men insåg för något år sedan att det var dags att byta livsstil. Han frågade sin livskamrat om hon var villig att flytta till Ban Phe lite längre söderut. Det blev inte riktigt Ban Phe för den perfekta lokalen för vad han ville göra låg nästan mitt emellan Ban Phe (ca 8 km) och Mae Phim (ca 15km).

Vanadis ångade mot Siam

Vi firar ångfregatten Vanadis världsomsegling. Det är 130 år sedan hon ankom till Siam. Med på fregatten är Prins Oscar, den förste svenska kungligheten som besöker Bangkok

Mars - April 2015

I slutet på februari börjar slutet på högsäsongen skönjas eftersom det sista numret för säsongen nu finns i händerna på våra trogna läsare. Våra annonsörer behöver fortfarande besök så gynna alla så gott ni kan. Alla som hjälper till med att få Thailands Posten gjord glöms ofta bort. Vi tänker inte på de medarbetare som skriver, säljer annonser, gör layout och distribuerar.

Prästen i paradiset

I vårt januarinummer skrev vi om Kjell Bergqvist och nämnde en del filmer han deltagit i, bl.a komedin Prästen i paradiset. För många som bor på Phuket är det ingen hemlighet var och när den spelades in för många deltog som statister.

Kaffe och möbler

Vi har träffat två rörelseidkare, en som funnits på plats länge och är en guldgruva av kunskap inom ämnet kaffe. De andra två är nya i Hua Hin men fulla av entusiasm. På något vis tycker vi att kaffe och möbler hör ihop. Caféer har ofta modern interiör och det gamla heliga ordet ”coffeetable” känner väl alla till.

En fläkt från solen

Det händer väl i många delar av världen att bekvämligheten elektricitet försvinner ur kabelnätet. Ibland kan det vara behagligt med en paus från allt som elen driver men inte om termometern visar plus 35-40 grader celsius. I Thailand kan det ta några timmar, upp till en halv dag att hitta felet.

Den mentala träningens historia

Att vara så negativ, att när bilen startas, får bilbatteriet två minuspoler kan vara enerverande. För Lars-Eric Uneståhl är det positivt. Enligt honom, precis som i matematiken, blir två minus, plus.

Trestammer og krokodiller

Ikke alle liker å se ville dyr i bur, som for eksempel den mektige bengalske tigeren. Likevel vil vi ikke nøle med å anbefale et besøk i Million YearsStone Park.

Jungle Aid mer än en hjälporganisation

När jag först hörde talas om Jungle Aid trodde jag att det var en konsert med massor av kända band som skulle samla in pengar för att rädda djungeln. Jordens lungor. Jungle Aid i Hua Hin visade sig vara något helt annat men det handlar om att hjälpa, till en del genom självhjälp.

En stiftelse som aldrig visar ett behövande barn dörren

Det är symptomatiskt att allt material som görs och sänds ut från Father Ray Foundation, för att samla in pengar till verksamheten, har väldigt lite information om redemptoristprästen fader Ray Brennan. Vi får veta att han är amerikan och att det var 1974 han tog hand om det första barnet som övergivits av föräldrarna.

Page 1 of 2

Antal besökare

I dag776
Månaden30579
Totalt1881931

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework