Hon ser ut som en konstnär

Som ung hade hon ett skissblock med sig för jämnan för det hade hon blivit tillsagd att ha av sin första konstnärsmentor Herman Reyers. –En ibland onödigt sträng lärare, säger Karin med Wergius och Kristoferson som efternamn.

Girrrrly power

Vi har skrivit om hur Lotta Hansson förvandlade en ”kajak” till den ståtliga MV Phuket Champagne. Hur hon vände motgångar till tillgångar när hon var tvungen att bygga en båt för framtida avgångar, gästerna väntade sig en båttur för sjutton. Att vända omöjligheter till möjligheter är alltså inget nytt för Lotta.

Från producent till konsument

Dramaserien 30 grader i februari, säsong ett, hade premier den 6 februari 2012 i SVT. Serien är skapad av Anders Weidemann och Fundament Film med producent Håkan Hammarén i spetsen producerade den första säsongens tio program i samarbetet med SVT. Serien vann ”Kristallen 2012” i kategorin ”Årets TV-Drama”.

Far och flyg

Första gången vi träffade Robert Ryström var på taket av ett höghus i Bangkok. Han hängde nära kanten med ett lågt räcke mellan honom och ett stuuuup. Han fick gärna stå där men chansen att någon från Thailands Posten skulle utföra en balansakt på sådana höjder är minimal. Nu undrar vi förstås om det var där och då han fick idén att se världen lite grann från ovan.

Ett polispar med principer

Att träffa ett par i 70-års åldern vid god vigör bevisar att, om man vill, kan man ha en aktiv och intressant ålderdom. Genom att spela golf, träna på gym och ta långa strandpromenader nästan dagligen har Yngve Danling och hans fru Lilian precis en sådan ålderdom som många önskar sig

Definitivt ute och cyklar

Att åka till Kanarieöana var blaha blaha enligt Lindeman. En resa skulle runda månen och tillbaka till jorden igen för att kallas resa. Det finns människor som åker Vätternrundan på cykel. Kanske skulle man kunna kalla den prestationen blaha blaha också. Beror förstås på vad man jämför med.

En man med hög kadens

Vi hade inte träffat Daniel Amby förut men de kraftiga lårmusklerna avslöjade honom omedelbart. Att Daniel startade en cyklistkarriär vid 39 års ålder är ju heller inget som är direkt vanligt. Slumpens skördar kanske man skulle kunna kalla det han utsatt sig för det senaste året. Cirka 1700 mil relativ hårdkörning på Phukets kuperade vägar.

Under samma ledning

På Kata Beach finns det tre verksamheter som sakta men säkert närmat sig varandra och så småningom fann det för gott att göra gemensam sak. Det är Café Opera, Berns och Rico’s Bungalows. Vid flera tillfällen har vi haft kontakt med alla tre etablissemangen och förstått att det har funnits gemensamma intressen som nu blommat ut till fullo

Mae Phims musikfabrik

Musik ska byggas utav glädje och bygger gör man på en fabrik. Vad är då ett lämpligare namn på en musikpub än Music Factory, på svenska blir det väl Musikfabrik.

Kulturell förening

Född i en familj fylld av snickarglädje ledde till att Patrik Johansson bestämde sig för att inte slå in på samma karriärbana. Hans brottningsmatch med generna förlorades och visst blev han snickare, dessutom med eget byggbolag i Stockholm. Att arbeta dag och natt ledde till att bolaget hamnade i malpåse efter några år.

Page 1 of 3

Antal besökare

I dag186
Månaden20393
Totalt1797806

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework