A&D Law Service i Hua Hin

Alla människor kan skriva ner några ord på en bit papper. Att upprätta ett korrekt juridiskt bindande avtal är dock en helt annan sak. Det finns en uppsjö av avtal som bör skrivas med precision, köpeavtal, samboavtal, testamenten, bouppteckningar, landlease m.m.

En båtresa i glada vänners lag

Att besöka Thailand inebär garanterat sand, sol och hav. Lägg till vajande palmer och god thailändsk mat så blir semesterupplevelsen optimal och kanske tillräckligt tillfredsställande för de flesta. Sedan finns det människor som Micke Johansson som vill ge besökare till Thailand lite utöver det vanliga.

Carma Fitness – Skaffa dig den kropp du är värd

Just idag är jag stark / Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark / Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Håll Mae Phim rent är ett pågående projekt

Söndagar är strandstädardagar i Mae Phim och det är märkligt hur mycket skräp som samlas på stranden under en vecka. En del ”tappas”  i havet av båtfolk och hamnar på stranden med hjälp av pålandsvindar. Annat skräp hamnar helt enkelt utanför soptunnor av någon mänsklig anledning.

En allt vanligare form av åldringsvård

En skola i Chiang Mai har upplåtit sina lokaler till aktiviteter för äldre inaktiva människor. Thai PBS har gjort en video som kan ses på www.walleniusvinklar.com som visar hur vuxna barn skjutsar sina föräldrar till skolan ett par dagar i veckan.

Finland på toppen av Soi 94 i Hua Hin

När finska grabbar under 20 år vann JVM och slog USA med 3-2 i finalen kunde hela matchen ses på Fin Café. Där kan också skidskytte och Skid-VM ses under februari och mars. Det finns många skäl till att gilla Finland och det är många skäl till varför finländare gillar sport.

Det finns många skäl att gilla Finland

Det finns många orsaker att bli förtjust i Finland och finländarna (som faktiskt är det lyckligaste folket i världen). Eftersom det skulle vara omöjligt att nämna dem alla bestämde vi oss för att helt enkelt göra en godtycklig lista över några intressanta och roliga fakta om Finland

Att äga lägenhet i Thailand

En ägd lägenhet i Thailand går under beteckningen condominium. En condominiumägare betalar inte någon månadshyra efter köpet, däremot en samfällighetsavgift varje månad (kan också ske årsvis). Samfällighetsavgiften ska täcka gemensamma kostnader i bostadsbeståndet, d.v.s. vakthållning, poolskötsel, sophantering, städning, el, etc.

Utflykter med Huay Yang Travel

  - Vi försöker tillgodose besökarens önskemål och organisera resor till många turistattraktioner som vattenfall, nationalparker, tempel i närheten och faktiskt resor till hela Thailand i vilket ingår möjligheter till bad och snorkling, säger Khun Chon, som också vill påpeka att säkerhetsaspekten är mycket viktig.

Silltradition sedan 1594

När Göran Edstam hörde av sig i mitten på 2018 kändes hans ärende ganska overkligt. Det handlade om Thailand och julmat, mer specifikt sill. Han har bott utomlands i många år men hans passion för sill har alltid följt honom vartän han bodde. Mellanöstern, Sydafrika och USA är länder han nämnde när vi pratades

Page 1 of 2

Antal besökare

I dag216
Månaden20423
Totalt1797836

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework