Traditioner är vårt arv

Jul och nyår är en tid då man umgås med familj, släkt och kära vänner. På St. Regis Hotel har vi dukat upp med en mängd oförglömliga aktiviteter under jul och nyår som bäst avnjutes i glada vänners lag. Det börjar med att vi tänder upp vår grandiosa julgran den 28 november. Det sker klockan 18.00 på första våningen.

Jul på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

Tre begivenheter händer på Julafton den 24 december 2014. Det börjar med ett besök av Jultomten mellan klockan 16.00 – 17.00 på hotellets strandnära område. Ett utsökt tillfälle för alla barnfamiljer att uppleva något unikt. Centaras personal kommer att göra det här till en minnesvärd timme.

Från McDonalds till Karlsson’s

År 1987 satt tre ynglingar från Upplands-Bro på restaurang Café Plateau i Stockholm. De hade bestämt sig för att åka till Australien. Då tror man att nästa anhalt skulle bli Arlanda. De här ynglingar gjorde inte som andra. Med magsäcken fylld av mat och ryggsäcken fylld av de nödvändigaste, ”bergsprängaren” och väckarklockan turades man om att ha ansvar för, bar det av till Värtahamnen.

En synlig hotelldirektör

Hans första utlandsresa var minst sagt äventyrlig och inte över sig bekväm. Att någon tog flyget till Miami var inte särskilt vanligt i slutet på 80-talet, i alla fall inte från en liten småstad i Småland.

En fullt funktionell sportsbar

För många människor finns det inget viktigare i livet än sport. En fotbollsmatch kan naturligtvis avnjutas i hemmets lugna TV-hörn men det blir garanterat roligare om några vänner finns till hands för lite gliringar när det egna laget vinner. Motsatt förstås om favoritlaget får stryk.

Det finns en Björn på Bellmans

Björn Thorell jobbade jämt. Han tog över föräldragården med både jord- och skogsareal efter sin fars för tidiga död 1979. Parallellt med gårdsarbetet lastade och lossade han flyglan på Arlanda, mest på treskift. När vi promenerar in på Bellmans restaurang och guesthouse vid 15-tiden sitter han med ryggen mot oss.

Vi ger oss men inte upp

Det är säkert så att utan kunder går restauranger under. På Soi Diana Inn (till höger från 2nd Road mitt emot Mikes Mall) i Pattaya, där Beefeater är beläget, är det tvärtom. Utan restaurang går kunder under. En helt vanlig torsdag kväll klockan 21.00 är det fullt i lokalen!

Naturlig pondus

Varför har du inte vit skjorta, slips och kavaj så det syns att du är en affärsman sa den ena mannen till den andra. Jag behöver inte de attiraljerna för att se ut som en affärsman, jag är affärsman, sa den andra. Det kan man säga om Krister Svensson också. Han är hotelldirektör på St. Regis i Bangkok, han behöver inte klä ut sig.

Någon att luta sig mot

Pisa i Italien har ett lutande torn och Hua Hin har en Pisa som inte lutar sig mot det hon redan åstadkommit, snarare tvärtom, det redan gjorda är en språngbräda till nästa utmaning. Hon samlever med Max Hansson och samarbetar ibland, men mest utvecklar hon sina egna talanger.

Ger nåd och råd

Låga trösklar och högt till tak, så är en kyrka byggd. Det fanns kanske inte någon tanke bakom de första kyrkorna som ibland hade höga trösklar och dessutom en vapenkammare. Busarna lämnade i alla fall ifrån sig vapnen innan de trädde in i kyrkan. Högt till tak har det nog alltid varit.

Page 1 of 3

Antal besökare

I dag799
Månaden30602
Totalt1881954

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework