Seriös mathantering på O'learys

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points eller på svenska faroanalys och kritiska styrpunkter) är en standardiserad arbetsmetod som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel ska vara säkra för konsumenten.

Jul och nyår på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

Julaftonsmeny bestående av en femrättersmiddag tillagad av de bästa råvarorna, komponerad av hotellets nya chefskock Steffen Hoffer. Serveras på Railway Restaurant, en elegant och historisk del av hotellet.
Tid: Julafton mellan 19.00-23.00
Pris: Baht 2 800++ per person inclusive ett glas champagne

Inga stora ord

Calle Bonnier säger att alla människor gillar Liverpool men att en del vilsna själar inte vet om det. Att vi gillade Manchester United avfärdar han med ett enkelt; - det tror jag inte på. Beviset är ett YOU’LL NEVER WALK ALONE tatuerat på armen. Det borde varit på benet man går ju inte med armarna.

Handla lokalt och familjeägt

När sju-elva butiker växer upp som svampar ur jorden och andra utländska butikskedjor håller på att ta död på inhemska småbutiker är det härligt att se familjen Silapasamais Supermarket på Damnernkasem Road mitt emot Mc Donalds. Den har funnits där i femton år, alltid med långt öppethållande, 07.00-24.00.

Ett guesthouse för långa besök

Den vitmålade soffan placerad i framkant av entrén är den första att välkomna. Där kan blivande gäster ställa ifrån sig resväskan, ryggsäcken eller rent av sätta sig och pusta ut.

Livet är juice

Det finns som tur är människor som tänker på vår hälsa när vi glömmer bort det. I Hua Hin kan man numer få frukt- och grönsaksjuicer hemkörda.Två gånger om dagen, på morgonen och eftermiddagen kommer en leverans av färskpressad juice, utan tillsats av vatten och socker.

"I love Hua Hin" - konsert för 12 året 19 december 2015

För tolfte året i rad organiseras en konsert som går under namnet ”I Love Hua Hin” gemensamt av Preserve Hua Hin Group och Hua Hin kommun. Konserten hålls till Hans Majestät Konungens ära med anledning av hans 87:e födelsedag. Platsen för konserten är magnifik, på toppen av Hin Lek Fai, ”folkets park” med utsikt över Hua Hin

Från tak till golv

Sikta mot himlen så nås i alla fall trädtopparna. Robban och Joakim Ryström har gjort tak till golv på femte våningen. G Hua Hin Hotel på Soi 94 är fundamentet som East Rooftop Bar & Lounge vilar på. Hissen går inte ända upp, den stannar på fjärde våningen, sedan blir det ”stairways to heaven”. Bilisterna på Phetkasem Road kommer att se upp i framtiden. Så mycket i framkant av Soi 94 det går att komma är Easts domäner.

Inbäddade i Baan Krood

Det var förmodligen så här Fantomen kände sig, skyddad och osårbar, när han hälsade på bandarernas hövding Guran i dödskallegrottan i de djupa skogarna, i landet Bengali. Grottan i det här fallet är Seascapes trädinbäddade stugor i Baan Krood.

Musik ska byggas utav glädje

Vi har länge undrat när Hua Hin ska bli begåvat med ett levande musikställe värt namnet. Att ha levande musik var fjortonde torsdag är inte kvalificerande. Saxophone Lounge uppfyller det första kriteriet, levande musik varje kväll utom söndagar och måndagar. Musiken rullar igång cirka 20.30.

Page 1 of 2

Antal besökare

I dag1096
Månaden23019
Totalt1829484

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework