Jan Torpling

Vi har i tidigare artiklar behandlat reglerna för att köpa/äga hus och lägenheter, condominiums. I vår tredje och avslutande del under BO TRYGG ska vi behandla skatter, visum och arv. Ibland blir det också dags att sälja och det är därför intressant att se vad man kan få över vid en försäljning av fast egendom.

Att äga hus i Thailand

Vi har i den förra artikeln redogjort för vad som gäller vid köp/ägande av en lägenhet (condominium) i Thailand. Vi ska nu gå in på reglerna vad beträffar hus. När det gäller betalning av hus och tomt gäller en annan regel beträffande betalningsförfarandet. Du behöver inte föra in pengarna i Thailand som utländsk valuta. Du kan t.ex. betala med medel som redan finns i landet.

Thailand ligger högt på listan över länder som är populära bland svenskar att besöka, men också i vilka det är intressant att äga sitt boende. Även om några drar sig för en lång resväg, kompenseras den av ett garanterat hälsosamt klimat året runt, låga levnadsomkostnader, en trygg miljö, väl utbyggd infrastruktur och trevlig lokalbefolkning.

Antal besökare

I dag809
Månaden30612
Totalt1881964

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework