Løbeture blev byggegrund

LobetureHvordan en dansker med fremsyn og gåpåmod på ganske kort tid har realiseret sine visioner til et bæredygtigt projekt der er på vej til at blive et af de sidste mange års største succeshistorier.

Begyndte två år siden

Det hele begyndte for små 2 år siden, da Lars Lang fra Danmark var på træningslejr her i Thailand nede på basen i Sattahip. Under én af sine mange løbeture kom han forbi en byggegrund hvor der blev opført lejligheder, byggeriet blev opført i et naturskønt område nær byen Pattaya, nær ved vandet, tæt på en golfbane, og ikke så langt fra selve byens pulveriserende liv med dets mange internationale restaurationer og shoppingcentre.

Noget for min mor

”Dette ville være noget for min mor og mange andre danske og skandinaviske pensionister” tænkte Lars mens han løb videre og ideen tog mere og mere form indtil han besluttede at dette måtte han undersøge nærmere når han kom hjem til Danmark. Vel hjemkommet fandt han hurtigt ud af, at der intet sted var hjælp at hente for informationer, endsige salg af boliger i Thailand. Lars så således mange muligheder for at blive den første der kunne realisere sine visioner fra løbeturen til et bæredygtigt projekt.

Omfangsrige net af bekendte

Via sit omfangsrige net af bekendte og venner, han blev således landskendt som en af Robinson deltagerne i 2001, og med sit firma hvor han underviste ledere på alle planer om effektivitet på arbejdspladser, og bedre udnyttelse af de økonomiske ressourcer, så var og er hans baggrund stærkt funderet til styring af sådan et stort projekt, endda noget der er placeret tusindvis af kilometer fra kontoret i Danmark. Men alt andet lige dog kun små 14-16 timers rejse fra Danmark eller de andre nordiske lande.

Andre medspillere

Lars fik hurtigt overbevist nogle andre om at blive medspillere. Han fik kontakt med Thai Airways, Ringkøbing Bank, Profil Rejser, Europæiske Rejseforsikring og ikke mindst Price Waterhouse til at vurdere de økonomiske og skattemæssige aspekter for de enkelte projekter. Efter et par rundrejser til udvalgte steder i Thailand, faldt hans valg først på Hua Hin, så på Pattaya, lidt senere på Koh Samui og nu også på Phuket.

På rejsemessen 2005

Allerede i januar 2005 præsenterede han sit firma på Rejsemessen ”Ferie 06” i Bella Centeret i København, det blev så overvældende en succes at det tog måneder at få samlet alle de positive henvendelser til en samlet gruppe der drog på besigtigelsesrejser til Thailand for at besøge deres udvalgte drømmested. Han havde valgt navnet Thai Estate til sit firmanavn, men det er i dag blevet ændret til Thai Estate Scandinavia ApS, grundet den voldsomme interesse projektet blev mødt med hos nordmænd og svenskere som også kom på Rejsemessen.

Lars entusiasme

Ingen tvivl om at grunden til den store succes skyldtes Lars entusiasme og lyse og åbne sind. Han er et utroligt ærligt menneske, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og pris. Han går fuldt og helt ind for sine enkelte projekter der spænder fra lejligheder på 40 til 150 kvm. Huse i alle typer og størrelser, nogle sågar med mulighed for at den enkelte selv kan deltage i udformningen af sin drømmebolig. Og så ikke mindst at alle Thai Estate Scandinavia’s projekter er udvalgt efter den bedst tænkelige placering i forhold til natur og vand og by- og nærmiljø.

Fakterute

Kig ind på hjemmesiden www.thaiestate.dk, der kan du se alle de enkelte projekter beskrevet til mindste detalje.

Read 2252 times

Antal besökare

I dag428
Månaden961
Totalt1723513

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework