Bryllup i Scandic Bar Cha-Am

Bryllup Cha Am 2Vi skriver 23. November, hjemme i Norge er det for lengst tid for votter og topplue, i Cha-Am feirer vi denne skjønne "midtsommeraftenen" bryllup. Det er Tove og Andreas fra Mjøsas hovedstad Hamar som skal tre inn i ektestande.

Lykkelige brud

Vår eminente sjømannsprest Lars Haugan har krysset bukta og besøker denne dagen den "rette sida" – sammenlikningen med de ulike sider av Mjøsa er nærliggende, men uten overdrivelse er forskjellen på øst- og vestsida større her enn tilfellet er mellom Toten og Hedemarke. Uansett dagens "Hvite Svane" er uten tvil Tove, den lykkelige brud!

Finere tale neppe opplevd

Ved solnedgang var det samling på stranden rett ned for Soi Long Beach i Cha-Am, Lars prest skulle vie Tove og Andreas, om fuglene ikke kvitret på dette tidspunkt av døgnet, sørget bølgeskvulp og måkeskrik for den rette stemningen. Svanen fikk sin Andreas, og Lars Prest besørget en perfekt overgang fra "singellivet" til ekteskapet. Finere tale har vel noen av oss neppe opplevd. Et svært godt utgangspunkt for et langt og lykkelig samliv.

Ski VM i Cha-Am

Etter selve vielsen står det bryllupsparty i Scandic Bar på menyen. Scandic Bar er en nyåpnet moderne bar beliggende midt i hjertet av Cha-Am. Baren påtar seg alle typer arrangementer, alt fra bursdagsfeiringer, til forlovelses- og bryllupsselskaper. Du kan selv velge tilbehøret , i dag er det et Fillipinsk band som besørger underholdningen, i morgen er det direkte overføring av lyd og bilde fra World Cup på ski, Scandic Bar tilpasser seg dine ønsker og behov. Her kan du til og med oppleve seriekamper fra norsk tippeliga live, for ikke å forglemme Ski VM fra Japan som arrangeres i februar 2007, alt kan du følge live i Scandic Bar. Med denne baren har Cha-Am fått en ny dimensjon.

Read 25838 times

Antal besökare

I dag668
Månaden20669
Totalt1769437

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework