Norsk aften på Max Restaurant

Norsk AftonI Cha-Am får du ekte norsk husmannskost, det sørger Gunnar Syversen fra Hønefoss for. Med en praktfull utsikt ut over Cha-Am Beach, har Gunnar bygget opp en restaurant Cha-Am har all grunn til å være stolt av.

Norsk aften

I kveld er det Norsk Aften, et arrangement i samarbeid med den norske velforeningen i Cha-Am, men for all del Gunnar krever ikke norsk pass for å slippe deg inn, her er du velkommen uansett nasjonalitet. Vi ankommer omkring 10 minutter etter annonsert tidspunkt, og personalet er allerede i gang med å finne frem ekstra bord og stoler, det er kanskje ikke helt sant at vi skandinaver kun spiser sunn og god thaimat når vi er i Thailand. Etter hvert som kvelden skrider frem, mer erter kjøtt og flesk blir fortært, forsiktig svelget ned med det som på norsk kalles "halvliter", ja da stiger også "partystemningen". Det er "Norsk Aften på Max"!!!

Kan du si halvliter

Gunnar har sine helt spesielle ansettelsesregler: Kan du ikke si "Halvliter" og "Fars Kjøttkaker", da får du heller ikke jobb på Max! I kveld er det "Cha-Am Norsk Velforening" som i samarbeid med Syversen har invitert til party, men her er også innslag fra andre europeiske land, selv om tyskere og hollendere er å regne som minoriteter i denne praktfulle thailandske fiskelandsbyen, har de luktet seg frem til Max denne aftenen, selv de "gule og blå" er representert! Men det er uansett ingen grunn til å spille "Du gamla du fria"! Her er det "Ja, vi elsker!" som gjelder!

Stå i kø for å få bord

For Max er ikke dette en enestående aften, her er fullt hus nærmest hver kveld, selv etter at han utvidet med 70 nye sitteplasser kan du oppleve å måtte stå i kø for å få bord. Har du først studert menyen og smakt maten på Max blir det ofte en nedtur å besøke andre restauranter, hos Max får du alt du lengter etter, og maten er langt bedre enn i kaldelandet! La oss anbefale Raspeballer, Spekeskinke, Bacalao eller Fars Kjøttkaker med Tyttebær, når du får disse retter servert i frostfrie omgivelser, ja da kan du ikke komme nærmere Paradis!

Read 25413 times

Antal besökare

I dag701
Månaden20702
Totalt1769470

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework