Norens Resort

Norens resortMartin Norén köpte hus i Chantaburi år 1997 och mark på Chang år 2003. Eftersom han hade eget byggföretag var det bara att börja bygga och resorten stod klar i januari 2008. Den består av 15 bungalows i olika storlekar varav den största kan inhysa fem personer. – Perfekt för en småbarnsfamilj, säger Martin.

Lokal kändis

Herr Norén börjar bli lite av en kändis på ön och många ringer honom och frågar om än det ena än det andra som berör Chang. Scandinavian Diving Center lärde ut de första grunderna i dykning i poolen när vi besökte resorten. Den ligger på en lugn del av ön närmare bestämt vid Klong Prao precis vid stranden. Visst syns det att Martin har sysslat med byggnation under stora delar av sitt liv. En välbygd resort är beviset.

Trivs utmärkt

Martin trivs på Chang och är lyckligt gift med en kvinna från Thailand. – Jag trodde aldrig att det skulle vara så mycket olika arbetsuppgifter när man driver en resort. Man får jobba varje dag från sex på morgonen till klockan halv nio, nio, på kvällen, säger han. På resorten träffade vi Mikael Stafström som har en mängd webbsidor om olika delar av Thailand. Martin är webbsidornas Pohlman och rapporterar in vädret varje dag. Det känns som om det händer saker hela tiden på Noren Resort och det beror nog på Martins energiska läggning.

Faktaruta

Noren Resort
31/1/1 Moo 4,
Klong Prao, Koh Chang
+66 (0)83 7191523
+66 (0)39 619 202
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.norenresort.com

Read 99 times

More in this category:

Antal besökare

I dag536
Månaden49194
Totalt388364

Google annons

Copyright

Copyright © 2004 - 2019 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework