Tar vid där Chang slutar

Tar vid Mr.Poomhatai SvetasobhanaPå Changs sydvästra spets ligger stranden Bang Bao och Tranquility Bay ligger skyddat innanför en naturlig landtunga. På Chang verkar det som om alla känner till allt och vi fick höra mycket om Tranqulity Bay. Det väckte vår nyfikenhet. Vi åkte dit på vinst och förlust och som så ofta i Thailand blev det mer vinst än förlust. På säljkontorets veranda satt Poomhatai (Pep) Svetasobhana en av direktörerna för projektet. Vi frågade och han svarade.

Hur många enheter finns det?
Det är 79 lägenheter och 9 villor med egen swimmingpool. Vi har redan sålt 43 av lägenheterna och en villa. Alla enheter är fullt möblerade. För köparen är allt nyckelfärdigt.

Vad finns med i köpet?
Vi försöker nå samma standard som en femstjärnig resort. Den gemensamma swimmingpoolen är 30 meter lång och är byggd på ett sätt som får det att se ut som om den fortsätter rakt ut i havet och i all oändlighet. Dessutom bygger vi en restaurang och en poolbar precis på stranden. I början på 2011 kommer också en mycket elegant lobby att vara färdigställd. Eftersom några av våra köpare har egna båtar har vi också byggt en privat båthamn.

Kan man hyra ut sin lägenhet när man inte befinner sig i Thailand?
Vi kommer att ha personal som handhar uthyrning om ägaren vill. Men vi pratar inte om någon form av ”time sharing”. Det är först och främst ägaren som ska må bra och därför är det ägaren som avgör när och om lägenheten ska hyras ut.

Hur långt har ni kommit med byggnationen?
Fas två som berör lägenheter är till hälften klart och resterande del beräknas vara klar i slutet på 2011. Den del som är klar och där köparna redan flyttat in störs inte av att det byggs på nästa fas.

Finns det lägenheter i olika storlekar och hur stora är villorna?
Lägenheterna varierar från 60 till 240 m². Villorna som ligger närmast havet börjar på 430 m² och de största är hela 475 m². Jag måste nämna att alla enheter är möblerade med högkvalitativa möbler från de bästa möbeltillverkarna i Thailand. Vi har också importerat en hel del av möblerna.

Vilka är det som köper era lägenheter och villor?
Från alla delar av Europa. Människor från England samsas med fransmän, tyskar och holländare. Vi är särskilt glada över att ha så många människor från Norden, främst från Norge. De verkar trivas alldeles utmärkt i det varma och tropiska klimatet.

Tranquility Bay Residence ligger i ett väldigt lugnt och skyddat område. På gångavstånd finns Fisherman’s Village med mängder av skaldjursrestauranger av mycket hög kvalitet. Det är lätt att göra utflykter med fiskebåtar och turbåtar till andra öar. Även nattfiske finns att tillgå. När man åkt över berg på minst sagt krokiga vägar och når fram till slutet på ön känns det som om Tranquility Bay vill förlänga ön med sina arkitektritade byggnader i thailändsk stil. Vi förstår att stressade nordbor bestämmer sig för att tillbringa allt större delar av året i det här paradiset. Khun Poomhatai med smeknamnet Pep är mycket medveten om att det finns en annan Pep (Guardiola) som basar för Barcelonas fotbollslag. Både Khun Poomhatai och företagets allt i allo Khun Piyapak (Mink) Sinbuathong är dock Liverpool fans.

Faktaruta

Ultimate Property Group Co., Ltd.
514/8 Pracha-Uthit Road
Soi Ramkhamhaeng 39 (Thepleela 1),
Wangthonglarng, Bangkok 10310
Tel: +66 (0)2 158 2545-7 Fax: +66 (0)2 158 2548

Tranquility Bay Residence
Bang Bao Beach, Koh Chang
Sales Office: Tel: +66 (0)39 558 200
Fax: +66 (0)39 558 201, Mobil: +66 (0)81 532 3462
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.tranquilitybayresidence.com

Read 180 times

More in this category:

Antal besökare

I dag382
Månaden4089
Totalt558910

Google annons

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework