Björn Gillewåg

Vad vet vi om maneter

I oktober 2010 dog en svensk kvinna tragiskt vid en simtur i Cha Am norr om Hua Hin. Händelsen startade en smått osannolik mediahysteri i Sverige där främst kvällspressen men även radio och tidningar gick fullständigt i spinn!

Tar vid där Chang slutar

På Changs sydvästra spets ligger stranden Bang Bao och Tranquility Bay ligger skyddat innanför en naturlig landtunga. På Chang verkar det som om alla känner till allt och vi fick höra mycket om Tranqulity Bay. Det väckte vår nyfikenhet. Vi åkte dit på vinst och förlust och som så ofta i Thailand blev det mer vinst än förlust. På säljkontorets veranda satt Poomhatai (Pep) Svetasobhana en av direktörerna för projektet. Vi frågade och han svarade.

Livsprojekt förverkligat

Historien om Surin Beach är historien om en mans envetna arbete att förverkliga sitt livs projekt. Från det hektiska livet som bankman i Bangkok tar Surin Wacharinporn tidig pension och drar sig tillbaks till sin och hustruns egendom strax söder om Huay Yang. Här drev hustruns familj en resort, helggästerna bestod av välbeställda Bangkokbor

Antal besökare

I dag445
Månaden4152
Totalt558973

Google annons

Copyright

Copyright © 2004 - 2020 Thailandsposten. All rights reserved.
Content can be used on other websites only with source reference.
Texter och bilder kan användas på andra websiter under förutsttning att källan anges.

Till sidans start
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework